Dagelijkse PDF uitdagingen

PDF-documenten zijn een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven geworden, vooral in het digitale tijdperk. Een van de uitdagingen bij het verzenden en ontvangen van digitale documenten is het behouden van de look en feel van traditionele fysieke brieven die we allemaal kennen. Met de Fabreasy PDF Creator kan deze uitdaging eenvoudig worden aangepakt vanuit verschillende toepassingen zoals Microsoft Word, Excel, Report Generator, enz. Bovendien maakt de software basisbewerkingen in PDF’s mogelijk, zoals het invoegen, roteren of verwijderen van pagina’s.

Briefpapier en sets

Met de digitale briefpapieroplossing van Fabreasy kunnen gebruikers PDF-bestanden maken met een professionele touch. Het digitale briefpapier of de visuele handtekening wordt toegevoegd tijdens het maken van de PDF, waarbij de nieuw gemaakte PDF wordt gecombineerd met het digitale briefpapier. Dit resulteert in een definitief PDF-document dat wordt opgeslagen, afgedrukt of toegevoegd aan een e-mailbericht, compleet met het gewenste briefpapier. Met de Fabreasy PDF Creator kunnen gebruikers met verschillende soorten briefpapiersets werken, waardoor ze de flexibiliteit hebben om het juiste briefpapier te kiezen voor verschillende zakelijke activiteiten of rapporten zonder dat er achteraf ingewikkelde handelingen nodig zijn. Het digitale briefpapier kan op de voor- of achtergrond worden geplaatst en sets kunnen uit verschillende soorten briefpapier bestaan, niet alleen beperkt tot brieven en vervolgpapier.

Welke soort PDF-document is geschikt als briefpapier-pdf

Wat betreft wat voor soort digitaal briefpapier geschikt is als PDF-briefpapier, is het aan te raden om het briefpapier van de grafisch ontwerper te halen in plaats van het zelf in te scannen. Gescande briefpapier kan resulteren in grote PDF-bestanden met bedrijfslogo’s en -afbeeldingen van lage kwaliteit, dus voor het beste resultaat kunt u het beste een PDF-bestand in vectorformaat met een transparante achtergrond aanvragen.

Fabreasy heeft een eigen online tool voor het ontwerpen van briefpapier

Het maken van uw eigen PDF-briefpapier kan snel en gemakkelijk worden gedaan met behulp van de online WYSIWYG-briefpapiereditor, die kan worden geïntegreerd met de Fabreasy PDF Creator. Meld u gewoon aan bij de online editor met een Dropbox-account en u kunt eenvoudig digitaal briefpapier maken door uw bedrijfslogo te laden en verschillende lettertypen en basisfiguren te gebruiken. Als alternatief is het de aanbevolen aanpak om een grafisch ontwerper uw briefpapier te laten maken en deze in een digitaal vectorformaat in PDF-formaat aan te bieden voor de beste resultaten.

Aan de slag: een snelstartgids

Het koppelen van uw digitale PDF-briefpapier aan uw facturen, rapporten, documenten, enz. is een eenvoudig proces met de Fabreasy PDF Creator.

Stap 1: Zorg er eerst voor dat uw briefpapier en vervolgpapier beschikbaar is als pdf-bestand, bij voorkeur in vectorformaat (inscannen is geen goed idee).

Stap 2: Download en installeer vervolgens de Fabreasy PDF Creator-software, die een nieuwe PDF-printer met de naam “Fabreasy PDF Creator (printer)” toevoegt aan uw computer.

Stap 3: Om de printer te gebruiken, drukt u gewoon uw brief of factuur af met behulp van de “Fabreasy PDF Creator (printer)”. Wacht tot de Fabreasy Printer-werkbalk verschijnt (zie afbeelding hieronder).

Stap 4: Selecteer vervolgens de optie “Setup” in het dialoogvenster dat verschijnt. Van daaruit kunt u uw briefhoofd en vervolgpapier kiezen, de gewenste briefpapierbestanden toevoegen en op de knop “Opslaan” drukken om uw gewenste instellingen op te slaan.

Stap 5: De laatste stap is het kiezen van de gewenste uitvoeroptie, of het nu gaat om opslaan in een map, e-mail of printeruitvoer, of een combinatie van deze opties.

Bekijk de onderstaande video om meer in detail aan de slag te gaan.

Briefpapiersets en handtekeningsets

Het is ook mogelijk om verschillende PDF-briefhoofden per pagina flexibel te combineren en te integreren met de Fabreasy PDF Creator. Door briefpapiersets en handtekeningsets te gebruiken, kunt u het gewenste briefhoofd of de gewenste handtekening voor uw PDF-document kiezen nadat het met de printerdriver is gemaakt. Dit elimineert de noodzaak om elke keer handmatige instellingen uit te voeren, wat resulteert in een meer gestroomlijnde en efficiënte workflow. Briefpapier sets worden aangemaakt in de Fabreasy setup, tab ‘Briefpapier’ en handtekening sets worden gedefinieerd in de ‘Add Signatures’ applicatie.

Voorbladen toevoegen

Ten slotte biedt de Fabreasy PDF Creator gebruikers ook de mogelijkheid om PDF-bestanden toe te voegen aan het begin of einde van het aangemaakte PDF-document, zoals een voorblad of algemene voorwaarden

Veel meer..

Na installatie wordt het Fabreasy Application Dashboard geïnstalleerd. Een reeks toepassingen maakt nog meer workflow-optimalisaties mogelijk. Start het toepassingsdashboard en plaats de muisaanwijzer op de pictogrammen. Er wordt informatie getoond. Houd er rekening mee dat wanneer u op de knop met het vraagteken in een applicatie klikt, er meer details worden weergegeven om aan de slag te gaan.

Fabreasy Dashboard
Veel handige PDF-tools inbegrepen.